Everything about خواص چای سیاه با عناب
Everything about خواص چای سیاه با عناب
Blog Article
تااینجا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.
بنابراین در صورت مصرف داروهای خاص در مورد خوردن یا نخوردن عناب و طریقه مصرف عناب خشک مشورت کنید.
این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.
عناب میتواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک میکند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتریهای مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش میدهد.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
خطر آسیبهای ناشی از وجود زخم، جراحت و باکتریهای خطرناک را کم میکند.
پالپ (تکههای نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و میتواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضدسرطانی، آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، محرک سیستم ایمنی، ضدچاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه است.
همواره طب سنتی در درمان بیماریها و مشکلات زنان حرف اول را میزند. خواص عناب برای زنان بیشمار است. علاوه بر آنکه عناب میتواند سلامت و زیبایی پوست و مو بانوان را تضمین کنید، در درمان بیماریهای مخصوص زنان نیز بسیار مؤثر است. از خواص عناب برای زنان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
جالب است بدانید که این میوه به دلیل فیبر بالا و کالری کم یکی از بهترین خوردنیها و میان وعدههای روزانه خواص چای عناب به حساب میآید. همین فاکتور از جمله خواص عناب برای لاغری است.
بیماری کبد چرب در نتیجه افزایش چربی یا تری گلیسیرید در خون به وجود میآید. فاکتورهایی چون رژیم غذایی ناسالم و مضر، خوردن غذاهای پرچرب، مصرف الکل، ورزش نکردن، تحرک بسیار کم و غیره میتوانند منجر به بروز این بیماری شوند. یکی از موادی که در درمان کبد چرب میتواند بسیار مفید باشد عناب است.
علاوه بر این، یک تحقیق بالینی نشان داد که عناب عموماً به خوبی در بدن افراد قابل تحمل است و میتواند نقشهای مفید بالقوهای بر پروفایل چربی خون داشته باشد.
مهم: تمامی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و مخصوصاً موشهای آزمایشگاهی بودهاند.
علاوه بر این، پلیساکاریدهای عناب میتوانند با مکانیسمهای مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلولهای توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلولهای تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضدسرطانی از خود نشان دهند.
همچنین در کشش ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.